ATRIUM


BROOKLYN, NEW YORK
SUMMER 2013

Atrium_Logo-Big.png

As a full-scale design-build job, Hecho was hired to refurbish Atrium after the original space was heavily damaged by Hurricane Sandy. Our intention was to give the new space a strong sense of an exterior courtyard while maintaining a deliberate and proportional “al fresco” approach to the room’s dining area and mezzanine. This approach is also enhanced by string lighting and vintage farmhouse light fixtures adorning the bar area. All of the millwork, namely the bar, dining tables, and service stations, is solid walnut and designed and fabricated in our Red Hook shop. Our flooring comes from an old schoolhouse in Georgia, and was laid on a diagonal plane and painted to visually connect the main entry with the dining area.

Featured in The New Yorker and Elle Decor

Designed while @ Hecho, Inc. 
Plant life by FireDean Schilling
 

A 11.jpg
A 23.jpg